Полезно

Fujitsu General представиха иновативни продукти на Търговското изложение Chillventa

Fujitsu General представиха иновативни продукти на Търговското изложение Chillventa

По време на Търговското изложение Chillventa, което се проведе през октомври в Нюрнберг (Германия), от General Fujitsu представиха своите най-нови и иновативни продукти в областта на климатизацията, които ще бъдат на пазара през 2017 година. При разработването на новата продуктова гама, експертите от Fujitsu General са се фокусирали както върху големите системи за климатизация, така и върху климатичните системи, предназначени за малки пространства. Демонстрацията на новите модели климатична техника по време на изложението привлече интереса на посетители и дистрибутори на климатични системи, тъй като от Fujitsu представиха наистина революционни продукти. Огромен интерес предизвикаха най-новата серия на Fujitsu - mini VRF J - III L, която се предлага с мощности от 8, 10, 12 HP до 33 kW и иновативните серии Още…


Климатици - Как да експлоатираме правилно нашия климатик

Климатици - Как да експлоатираме правилно нашия климатик

    Когато закупим нов електрически уред винаги си задаваме въпросут как да го ползваме. Как да се работи с него без да има опасност от повреждане и какви възможности и бонуси ни дава той!? Често ни се случва да разбираме за някои тънкости доста късно, за които е трябвало да знаем в началото. По принцип колкото по-сложен е един електроуред (климатик), толкова по-важно е да се запознаем как се работи с него и как се поддържа, за да го ползваме дълго време без проблеми.   При работа с климатици няма много сложни и прекалено трудоемки операции, самият уред е направен с цел да направи нашия комфорт по-добър и да се наслаждаваме на почивката и любимите си занимания. Изисква се Още…


Ай Ти Клима е сред лидерите в продажбата и монтажа на климатици в Пловдив и можем да ви предложим климатични системи от висок клас на много добри цени.
За да сме от полза на своите клиенти, сме подбрали страхотен екип от инженери, които са винаги на линия да помогнат в избора на битовия климатизатор.
При нас ще откриете не само голямо изобилие на климатици на промоция, но и професионално, коректно отношение към всеки наш клиент. За нас е много важно да можем да предложим на своите клиенти качество на услугите, продукти на изгодна цена и квалифицирана помощ във всеки един момент.
Разгледайте нашите продукти на промо цени и се свържете с нас! Ние ще ви отговорим незабавно на всеки ваш въпрос!

DMCA.com