Подмяна на отоплителна инсталация на къща в гр.Разлог

P

Термопомпата е умна инвестиция в енергийна ефективност, по-ниски текущи разходи от конвенционалните методи за отопление и много по-ниски нива на емисии на въглерод.

Така че, ако търсите по-екологично енергийно решение, тогава термопомпата определено е нещо, което трябва да имате  предвид.

Ние от АЙ ТИ КЛИМА ЕООД подменихме система работеща на газов котел с радиатори с високо ефективна термопомпа от ATLANTIC. Термопомпата е комбинирана с радиатори и 300л. бойлер, който да се затопля от термопомпата. По този начин имате постоянен достъп до топла вода.

И този път се доверихме на енергоефективна сплит термопомпа въздух-вода (отопление и охлаждане) от ATLANTIC модел LORIA.

Ай Ти Клима е сред лидерите в продажбата и монтажа на климатици в Пловдив и можем да ви предложим климатични системи от висок клас на много добри цени.
За да сме от полза на своите клиенти, сме подбрали страхотен екип от инженери, които са винаги на линия да помогнат в избора на битовия климатизатор.
При нас ще откриете не само голямо изобилие на климатици на промоция, но и професионално, коректно отношение към всеки наш клиент. За нас е много важно да можем да предложим на своите клиенти качество на услугите, продукти на изгодна цена и квалифицирана помощ във всеки един момент.
Разгледайте нашите продукти на промо цени и се свържете с нас! Ние ще ви отговорим незабавно на всеки ваш въпрос!

DMCA.com