Още едно домакинство от Пловдив се радва на климатизацията на дома си с термопомпа въздух - вода на Atlantic

Y

  Въпреки че изминалата 2020 година бе трудна и  с много изпитания, ние от Ай Ти Клима сме щастливи от факта, че успяхме да реализираме много проекти, свързани с това, което обичаме най-много да правим, а именно - да доставяме комфорт и уют на всеки, който ни доверява климатизирането както на дома си, така и на работното място.

  Един такъв проект, който наскоро завършихме е инсталация на термопомпа въздух - вода, на жилище в непосредствена близост до Сахат тепе в Пловдив. Използването на термопомпените системи добива все повече популярност, заради редицата преимущества , които притежават пред други алтернативни методи за климатизация. Употребата  им гарантира целогодишен комфорт, включващ отпление, охлаждане и винаги топла вода. Те се характеризират с издръжливост, комбинативност, лесна и удобна поддръжка и ниски експлоатационни разходи. 

КАК РАБОТЯТ?

Термопомпите извличат енергия от въздуха и я предават на водата, която се използва за отопление, охлаждане и битова гореща вода. По този начин  те са високоефективни и предлагат отлично съотношение между цена и производителност. От изключителна важност е да се избере правилният тип и мощност на термопомпата, в зависимост от нуждите и параметрите на жилището/сградата. 

В конкретния случай избрахме високотемпературна термопомпа на френския производител Atlantic с мощност 11 kW. Оптималният вариант, който използвахме е подово отопление, а за охлаждане вентилаторни подови конвектори на Olimpia Splendid. 

Удовлетворени сме от свършената работа, защото нашият приоритет е задоволството на клиентите ни.

 

 

Ай Ти Клима е сред лидерите в продажбата и монтажа на климатици в Пловдив и можем да ви предложим климатични системи от висок клас на много добри цени.
За да сме от полза на своите клиенти, сме подбрали страхотен екип от инженери, които са винаги на линия да помогнат в избора на битовия климатизатор.
При нас ще откриете не само голямо изобилие на климатици на промоция, но и професионално, коректно отношение към всеки наш клиент. За нас е много важно да можем да предложим на своите клиенти качество на услугите, продукти на изгодна цена и квалифицирана помощ във всеки един момент.
Разгледайте нашите продукти на промо цени и се свържете с нас! Ние ще ви отговорим незабавно на всеки ваш въпрос!

DMCA.com