Климатици

Битови термопомпени системи въздух - вода – какво трябва да знаем за тях?

Битови термопомпени системи въздух - вода – какво трябва да знаем за тях?

Битови термопомпени системи въздух - вода – какво трябва да знаем за тях?   Търсенето на алтернативни (и икономични) начини за отопление и охлаждане на сградите в последните години повиши интереса и към монтажа на битови термопомпи въздух - вода. В този материал ще се постараем да разгледаме предимствата и недостатъците на битовите термопомпи въздух - вода, защото държим да предоставяме на своите клиенти възможно най-достоверната информация за всички продукти, които от Ай Ти Клима предлагаме.   Какво всъщност са термопомпи въздух - вода? Най-общо казано, този вид термопомпи са възобновяем източник на енергия, който може да достави необходимото количество енергия за отопление или охлаждане като така да намали значително разходите за електроенергия. Термопомпите въздух - вода са възможно най-ефективното Още…


Как се извършва правилен монтаж на битов климатизатор (климатик)

Как се извършва правилен монтаж на битов климатизатор (климатик)

  Правилен монтаж на битов климатизатор (климатик) Монтажът на битовите климатизатори (климатици) изисква добри професионални умения и стриктно спазване на етапите на монтажа, с които ще ви запознаем накратко сега. Основни изисквания при монтаж на битов климатизатор (климатик)   Подготовка Първото, което трябва да се извърши преди монтажа на климатизатора е оглед. Огледът е необходим, за да бъдат определени най-подходящите места за монтажа на климатичната система във вашия офис или дом. Най - често това се случва, непосредствено преди монтажа. Ако при покупката на климатик има опция за безплатен оглед, не се колебайте, а поискайте техниците да дойдат в дома ви, за да определят местата, на които е най-подходящо да бъдат монтирани външното и вътрешното тяло. Монтаж на вътрешно тяло Още…


Ай Ти Клима е сред лидерите в продажбата и монтажа на климатици в Пловдив и можем да ви предложим климатични системи от висок клас на много добри цени.
За да сме от полза на своите клиенти, сме подбрали страхотен екип от инженери, които са винаги на линия да помогнат в избора на битовия климатизатор.
При нас ще откриете не само голямо изобилие на климатици на промоция, но и професионално, коректно отношение към всеки наш клиент. За нас е много важно да можем да предложим на своите клиенти качество на услугите, продукти на изгодна цена и квалифицирана помощ във всеки един момент.
Разгледайте нашите продукти на промо цени и се свържете с нас! Ние ще ви отговорим незабавно на всеки ваш въпрос!

DMCA.com