Ноември 2016

Един от най-луксозните клубове в Пловдив - Club Vision с нова придобивка от Ай Ти Клима

Един от най-луксозните клубове в Пловдив - Club Vision с нова придобивка от Ай Ти Клима

Club Vision се погрижи да осигури комфорт на своите клиенти, които предпочитат да се настанят в зимната градина на заведението, наслаждавайки се на приятната атмосфера и любимите си питиета. За топлината и комфорта в зимната градина на Club Vision се погрижиха от Ай Ти Клима ЕООД. Ай Ти Клима пое ангажимент да монтира в зимната градина на луксозното заведение климатици от колонен тип, за да могат всички клиенти на модния клуб да се чувстват уютно и в най-студените и мразовити зимни дни. Климатиците от колонен тип Chigo са много подходящи за климатизация на помещения с площ над 100 кв.м, тъй като имат по-голяма въздушна струя на вътрешното тяло и разпределят равномерно затопления или охладен въздух във всички посоки на помещението. Още…


Как се извършва правилен монтаж на битов климатизатор (климатик)

Как се извършва правилен монтаж на битов климатизатор (климатик)

  Правилен монтаж на битов климатизатор (климатик) Монтажът на битовите климатизатори (климатици) изисква добри професионални умения и стриктно спазване на етапите на монтажа, с които ще ви запознаем накратко сега. Основни изисквания при монтаж на битов климатизатор (климатик)   Подготовка Първото, което трябва да се извърши преди монтажа на климатизатора е оглед. Огледът е необходим, за да бъдат определени най-подходящите места за монтажа на климатичната система във вашия офис или дом. Най - често това се случва, непосредствено преди монтажа. Ако при покупката на климатик има опция за безплатен оглед, не се колебайте, а поискайте техниците да дойдат в дома ви, за да определят местата, на които е най-подходящо да бъдат монтирани външното и вътрешното тяло. Монтаж на вътрешно тяло Още…


Ай Ти Клима е сред лидерите в продажбата и монтажа на климатици в Пловдив и можем да ви предложим климатични системи от висок клас на много добри цени.
За да сме от полза на своите клиенти, сме подбрали страхотен екип от инженери, които са винаги на линия да помогнат в избора на битовия климатизатор.
При нас ще откриете не само голямо изобилие на климатици на промоция, но и професионално, коректно отношение към всеки наш клиент. За нас е много важно да можем да предложим на своите клиенти качество на услугите, продукти на изгодна цена и квалифицирана помощ във всеки един момент.
Разгледайте нашите продукти на промо цени и се свържете с нас! Ние ще ви отговорим незабавно на всеки ваш въпрос!

DMCA.com