Ай Ти Клима приключи нов обект в Бунарджика

y

Радостни сме да съобщим, че приключихме успешно още един проект в Пловдив.

Наши клиенти, собственици на къща в Бунарджика се довериха на Ай Ти Клима за монтаж на 4 броя климатични системи Fujitsu General.

Битовите климатизатори Fujitsu General са едно от най-ефективните решения за отопление и климатизация, което в момента се предлага на родния пазар.

Японският производител е сред водещите производители на климатици и предлага инверторни и сплит системи на добри цени.

Климатиците Fujitsu General, които монтирахме в жилището на нашите клиенти са от висок клас и са много икономични като разход на енергия.

От Ай Ти Клима сме доволни, че успяхме да удовлетворим желанията на нашите клиенти за бърз и професионален монтаж на климатици Fujitsu General и да осигурим комфорта на всички в семейството както в зимните, така и в летните месеци.

Ай Ти Клима е сред лидерите в продажбата и монтажа на климатици в Пловдив и можем да ви предложим климатични системи от висок клас на много добри цени.
За да сме от полза на своите клиенти, сме подбрали страхотен екип от инженери, които са винаги на линия да помогнат в избора на битовия климатизатор.
При нас ще откриете не само голямо изобилие на климатици на промоция, но и професионално, коректно отношение към всеки наш клиент. За нас е много важно да можем да предложим на своите клиенти качество на услугите, продукти на изгодна цена и квалифицирана помощ във всеки един момент.
Разгледайте нашите продукти на промо цени и се свържете с нас! Ние ще ви отговорим незабавно на всеки ваш въпрос!

DMCA.com