ДОСТАВКИ

Условия за ползване на онлайн магазина за климатици

и климатична техника – atclima.bg

 

Доставка на климатик Климатиците закупени от нас се доставят безплатно на клиента  до следните населени места:

- гр. Пловдив и в радиус до 30км. 

- гр. София и в радиус до 30км.

- гр. Стара Загора и в радиус до 30км.

 

Цена за километър след упоменатата безплатна доставка е 1.50 лв. в двете посоки.

Доставката на климатика в страната се извършва със служебен транспорт или куриер. Разходите по транспорта се калкулират допълнително*.

 

Цената за доставка на всички останали продукти, предлагани в онлайн магазина се калкулира според тарифния план на куриерски фирми Еконт и Спиди.

 

Регистрация в онлайн магазина За Ваше улеснение не е необходимо да се регистрирате, за да направите поръчка.

*  Ако климатика е на промоция и е с промо цена с монтаж, то тогава плащате само цената на климатика, а монтажът ще бъде извършен безплатно. Ако не желаете да се регистрирате, можете да направите директна  поръчка на избрания климатик на тел.: 0700 100 59 или на имейл: info@atclima.bg

 

Вашите лични данни са  защитени съгласно ЗЗЛД.

 

Поръчка на климатик След извършване на успешна поръчка, ние ще се свържем с Вас за потвърждението й, след което ще я изпълним възможно най-бързо! Климатиците в онлайн магазина са крайни и с включено ДДС. Всички климатици, които са на пакетна цена: "Промоция с включен монтаж" не се предлагат без монтаж. 

Ай Ти Клима е сред лидерите в продажбата и монтажа на климатици в Пловдив и можем да ви предложим климатични системи от висок клас на много добри цени.
За да сме от полза на своите клиенти, сме подбрали страхотен екип от инженери, които са винаги на линия да помогнат в избора на битовия климатизатор.
При нас ще откриете не само голямо изобилие на климатици на промоция, но и професионално, коректно отношение към всеки наш клиент. За нас е много важно да можем да предложим на своите клиенти качество на услугите, продукти на изгодна цена и квалифицирана помощ във всеки един момент.
Разгледайте нашите продукти на промо цени и се свържете с нас! Ние ще ви отговорим незабавно на всеки ваш въпрос!

DMCA.com