Fujitsu General представиха иновативни продукти на Търговското изложение Chillventa

L

По време на Търговското изложение Chillventa, което се проведе през октомври в Нюрнберг (Германия), от General Fujitsu представиха своите най-нови и иновативни продукти в областта на климатизацията, които ще бъдат на пазара през 2017 година.

При разработването на новата продуктова гама, експертите от Fujitsu General са се фокусирали както върху големите системи за климатизация, така и върху климатичните системи, предназначени за малки пространства.

Демонстрацията на новите модели климатична техника по време на изложението привлече интереса на посетители и дистрибутори на климатични системи, тъй като от Fujitsu представиха наистина революционни продукти.

Огромен интерес предизвикаха най-новата серия на Fujitsu - mini VRF J - III L, която се предлага с мощности от 8, 10, 12 HP до 33 kW и иновативните серии външни агрегати с мощности от 14, 16, 18 и 20 HP.

J - III L серията позволява свободата да се правят различни нови комбинации между различни системи, да бъдат свързвани до 30 вътрешни тела към едно външно, да бъде поставен тръбен път до цели 400 метра без никакъв проблем, а на всичко отгоре и нивата на шум са много по-ниски от всички познати ни до сега серии.

Посетителите на Търговското изложение в Нюрнберг станаха свидетели и на световната премиера на най-големия агрегат на General Fujitsu. От японския концерн са разработили агрегата специално за системата AIRSTAGE VRF V. Уникалното на този агрегат е, че е с по-малки размери в сравнение с предходните модели, но има генерирана охладителна мощност до 56 kW.

Иновациите на Fujitsu в серията AIRSTAGE VRF AHU се изразяват с нови интерфейс и контролери. Японците представиха два нови модела на опростени дистанционни управления, оборудвани с LСD осветление на екрана и още по-функционални бутони за управление. BACnet вече се предлага във версия, която не изисква допълнителни компютърни устройства, а софтуерът за управление SYSTEM CONTROLER е претърпял някой модификации, които позволяват външните тела да се контролират чрез ModBus протокол.

Но фокусът на General Fujitsu не е насочен само към големите системи за централна климатизация (VRF), а и към RAC/PAC моделите. Японският производител непрестанно търси алтернативи на досегашните агенти, които да направят климатичните им системи още по-екологично чисти и безопасни.

Работата им в тази насока доведе до разработката и представянето на най-новия им климатик NOCRIA X Dual Blaster, при който досега използвания фреон R410A e заменен с хладилен агент R 32, който е има малък коефициент на глобално затопляне и с висока енергийна ефективност.

NOCRIA X Dual Blaster е климатик от най-ново поколение с охлаждаща мощност от 2.5 до 3.5 kW, разполага освен с клапа за въздушния поток и с два странични дифузера, които гарантират правилното разпределение на въздуха и температурата без „мъртва зона”. Като прибавим изчистения и стилен дизайн на тялото, допълнителните филтри, сензорите за движение и най-високия клас на енергийна ефективност, от Ай Ти Клима ЕООД нямаме търпение да можем да го предложим в най-скоро време и на своите клиенти.

 

Ай Ти Клима е сред лидерите в продажбата и монтажа на климатици в Пловдив и можем да ви предложим климатични системи от висок клас на много добри цени.
За да сме от полза на своите клиенти, сме подбрали страхотен екип от инженери, които са винаги на линия да помогнат в избора на битовия климатизатор.
При нас ще откриете не само голямо изобилие на климатици на промоция, но и професионално, коректно отношение към всеки наш клиент. За нас е много важно да можем да предложим на своите клиенти качество на услугите, продукти на изгодна цена и квалифицирана помощ във всеки един момент.
Разгледайте нашите продукти на промо цени и се свържете с нас! Ние ще ви отговорим незабавно на всеки ваш въпрос!

DMCA.com